Če iščete nepozabno doživetje, ki vam ga ponuja turizem Ptuj,  ste na pravem mestu! Turistični zavod Tura Ptuj vas popelje na čarobno potovanje in razkrije vse skrivnosti, ki jih skriva prelepi Ptuj. S strokovno vodenimi ogledi, ki segajo od rimskega obdobja, gospodov Ptujskih do novodobne zgodovine. Tura Ptuj vam pripravi edinstveno izkušnjo

Vodenja, prilagojena vašim željam

Našim obiskovalcem ponujamo pester nabor vodenih ogledov, ki jih lahko prilagodimo vašim željam in potrebam. Ne glede na to, ali vas zanima bogata zgodovina Ptuja, turizem Ptuj ali želite doživeti nekaj popolnoma novega, imamo pravo ponudbo za vas. Od klasičnih ogledov mestnih znamenitosti do tematskih tur po skrivnostnih ulicah in skritih kotičkih – z nami boste Ptuj spoznali v vsej njegovi veličini.

Turizem Ptuj –  okolica je bila že od nekdaj povezana z mestom

Poleg ogleda Ptuja vas povabimo tudi na raziskovanje slikovitih Haloz in okoliških krajev. Naši izkušeni vodniki vam bodo pokazali najbolj skrite in čarobne kotičke. Sprehodi po vinogradih, okušanje lokalnih dobrot in spoznavanje kulturne dediščine so le nekatere izmed aktivnosti, ki jih lahko doživite z nami.

Posebni turistični produkti za edinstvena doživetja

Za tiste, ki iščejo nekaj posebnega bomo obogatili turizem Ptuj z inovativnimi turističnimi produkti.

Poskusite degustacije vina in piva v temi, kjer se bodo vaši čuti prebudili na popolnoma nov način. Pobeg iz ptujskega rova je odlična izbira za ljubitelje pustolovščin in izzivov, medtem ko vam vodenje po rovu pod gradom razkriva skrite zgodbe in legende našega mesta.

Turizem Ptuj – vaša naslednja destinacija

Turizem Ptuj z našo pomočjo postane nepozabna izkušnja, polna presenečenj in odkritij. Pridružite se nam na potovanju skozi čas in prostor ter odkrijte vse lepote in skrivnosti, ki jih skriva Ptuj in njegova okolica. Ne glede na to, ali ste ljubitelj zgodovine, narave ali avantur, pri nas boste našli nekaj zase.

Obiščite našo spletno stran in rezervirajte svojo turo še danes! Zavod Tura Ptuj – vaša vrata v čarobni svet turizma na Ptuju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja